Leer ons Zeker kennen

Liefde voor de publieke sector

Welkom bij Zeker®, dé partner voor de publieke sector in Noord-Nederland. Wij bieden diverse hoogwaardige diensten, zoals detachering, advisering, interim-management en werving & selectie. Met een focus op het sociaal domein en een diepgewortelde liefde voor de publieke sector, leveren we al jarenlang  een impactvolle bijdrage aan onze opdrachtgevers.

Onze oprichter en eigenaar Jan Jitse Visser ging van start vanuit een passie voor het openbaar bestuur. Als bestuurskundige en beleidsambtenaar brengt hij een schat aan ervaring mee in beleidsadvisering voor gemeenten. Samen met ons team van enthousiaste professionals streven we naar het allerbeste resultaat en proberen we altijd aan de behoeften van publieke organisaties te voldoen.

Dit doen we door een brug te slaan tussen de ontbrekende capaciteiten binnen overheden en onze eigen talenten en hoogwaardige expertise.

Bij Zeker® draait alles om onze liefde voor de publieke sector. We geloven sterk in een overheid die goed functioneert, want dat is de basis voor een sterke samenleving. Elke dag zetten we ons in om onze kennis en expertise te gebruiken om echt iets waardevols te betekenen voor de maatschappij.

Onze professionals zijn stuk voor stuk collega's met hart voor de publieke sector. Of ze nu starter op de arbeidsmarkt zijn, een ervaren specialist of een door de wol geverfde senior. Elke professional van Zeker® herken je door de liefde voor de publieke sector.

Rebranding

Met onze recente rebranding leggen we nog meer nadruk op samenwerking, innovatie en het bouwen aan gemeenschappen. We hebben een doorgaande lijn tussen de uitvoering in het sociaal domein en de beleid- en adviesdiensten, waardoor er verbinding tussen praktijk, bestuur en beleid ontstaat. Dit laten we ook zien in onze nieuwe huisstijl.

Als onderdeel van ons team word je niet alleen deel van een professionele omgeving, maar ook van een hechte familie. Hierin is ruimte voor jouw professionale (loopbaan) ontwikkeling, maar ook voor jouw persoonlijke geluk!

Sluit je aan bij Zeker®!

Bij Zeker® bieden we niet alleen vacatures, maar ook traineeships, coaching en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk.

We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin jouw talenten worden erkend en gestimuleerd en waar je de kans krijgt om jezelf voortdurend te verbeteren.

Verrijk je professionele pad met waardevolle trainingen en praktijkervaring en bouw aan een betekenisvolle carrière die echt impact maakt. Informeer vandaag nog naar jouw mogelijkheden en groei met ons mee!

Contact opnemen

Ons team

/assets/files/Teamleden/jan-jitse-2.png

Jan Jitse Visser

phone mail

Directeur-eigenaar

/assets/files/Teamleden/milou-smith.png

Milou Smith

phone mail

Recruiter

/assets/files/Teamleden/ammarinsschievink-web.jpg

Ammarins Schievink

phone mail

Recruiter

/assets/files/Teamleden/mirjam-bakker.png

Mirjam Bakker

phone mail

Relatiemanager

/assets/files/Teamleden/kevin-tolmer-web.jpg

Kevin Tolner

phone mail

Administrateur

/assets/files/Teamleden/niels-van-doorn-web.jpg

Niels van Doorn

phone mail

Relatiemanager